9.9.9 “YENİ DÜNYAYI YARATMA” MEDİTASYONU

Yazdır Yazdır 

9 Eylül, 2007

Yeni Dünyayı yaratmak

9.9.9 Piramidi Çevreleme Olayı

Seremoni Meditasyonu

Büyük Piramit, Kahire, Mısır 3:30–5:30 p.m.

Türkiye saati 4:30 – 6:30 p.m,

Selamlar,

Bir çok insan ‘Circle the Pyramid’ Olayına katılanlarımıza eşlik etmek istedi. Sadece niyetler edilen diğer küresel meditasyonlara benzemeyen şekilde, 9.9 meditasyonu bir kozmik hizalanma ve amaç olayıdır. Uzaktan bize katılmak isteyenler için aşağıdaki bilgiyi vermek istiyoruz.

Giza kendi ışık piramitlerimizin Evrenin piramidine uyması için inşa edilen Büyük Piramit ile Dünyanın enerjisinin merkezi odak noktasını işaret eder. Bu kendi içinde güçlüdür ve Koşulsuz Sevgi Izgarasını yeniden – aktive etmek için Mısır’a gelen 9 – yıllık yolculuklara katılan spiritüel yolculardan alınan tanıklıklar, niyetlerin nasıl aniden ve olağan olmayan ve beklenmedik şekillerde tezahür ettiğini gösteriyor. Örneğin, birisi başka bir yerde yaşamak istedi ve taşınma eyleminde bulunmadı. Bu kadın niyetini bildirmesine rağmen, evi yanıp kül olduğunda öfkeli ve şoktaydı, bu nedenle taşınmak zorunda kaldı.

Realitemizin yaratıcıları olarak, çoğumuz çoğu zaman arzularımıza ters olan sosyal bilinçlilik modelleri içinde yaşıyoruz. Ayrıca, lineer zaman ile ilgili inançlarımız ifade edilen niyet ve onun tezahürü arasındaki uçurum illüzyonuna eklemeler yapabiliyor. Büyük Piramidin içindeki enerjiler direkt olarak Evrenin Zihnine erişiyor ve sosyal bilinçlilik modellerini ve illüzyonlarını bypass ettiği görülüyor. Şimdi küresel değişim niyetleri ile destansı oranlardaki bir olayın yoğunluğunu ekleyin, niyetlerinizin kesinlikle berrak olması gerektiğini ve sadece En Yüksek Olanın hayrına olana izin verilmesi gerektiğini görebilirsiniz.

Bunu ifade ederek, bize uzaktan katılmayı dileyenlerin bu bilgiyi sıkıca kalplerinde ve zihinlerinde taşımalarını öneriyoruz. Meditasyon aşağıda.

Sadece sevgi ve ışık,

Samone Myers,

Koordinator

Aşağıdaki meditasyon ile ilgili Başmelek Mikail’in ilgili mesajı:

“Bu yılın başlarında yüksek alemlerde Güç/Işık Piramidini nasıl inşa edeceğinizi öğrettik. Dünyayı ve onun tüm sakinlerini bu piramidin içinde imgelemenizi ve bize orada katılmanızı istedik. Bu piramidin içinde yapmanızı istediğimi şey basit idi, sadece Dünyaya ve tüm insanlığa koşulsuz sevgi yayamak. Özel isteklere, özel ricalara gerek yok, sadece ruhunuzun derinliklerinden akan saf masum sevgi. Şimdi, Güç/Işık Piramidini gözünüzde canlandırın ve Dünyayı onun içinde görün ve oradaki milyonlarca Işık İşçisinin HER ŞEYE Koşulsuz Sevgi yaydığını görün. Bu güçlü yükseltici vorteksin inşa edildiğini izleyin, tüm negatif titreşim/frekans modellerini Piramide çekmeye başlıyor ve Yaratıcının tüm çabaları ve Mükemmel Gücü ile bu negatif titreşim/frekans modelleri Işığa dönüşüyor.”

“Sizler MÜKEMMEL IŞIK VARLIKLARISINIZ! Her biriniz! Ve materyal bedende aydınlanmış ve uyanmış olma çalışması Yeni Dünya realitesini yaratmak içindir, yeni dünyada doğan her bir ruh güvende, seviliyor ve destekleniyor. O, manipülasyon ve korkunun ötesindeki bir dünyada Yaşam için Büyük dizayndır. Böylece, eşiği geçtiğiniz zaman, o seçimi yapacaksınız. Şiddetin ve ıstırabın illüzyon dünyasına “hayır”, bolluk içinde ve barış dolu bir gezegene “evet” demek. Ve siz inanır ve yaratırken, öyle olacak! Onu varlığa çağırın, yeni gözlerle “görmeye” başlayacaksınız. Tam şimdi neyin “gerçek” olduğunu göreceksiniz – o sevgi ve barış ve sevinç tam şimdi burada. Yüksek boyuttaki realitenin büyük sevgi ve şefkat içinde ortaya çıktığını göreceksiniz.”

9.9.9 “Yeni Dünyayı Yaratma” Meditasyonu

Rahatsız edilmeyeceğiniz bir yer bulun. Sırtınız dik olarak oturun. Size uygun olan şekilde Etrafınızı Işık Varlıkları ile doldurun ve koruma sağlayın. Şöyle ifade edebilirsiniz: “Tanrısal Varlığımdan, en Yüksek Hayrıma olan sadece Işık Varlıklarından merkabamda olmalarını istiyorum”

Bu tamamlanma ve yeni başlangıç gününde En Yüksek Hayır için insanlığa ve Dünya Anaya yardım etmek için Mısır’daki Büyük piramitte bir araya gelenlere katılma niyetinizi ifade edin. Eğer Yeni Dünyayı yaratmakta aşağıdaki niyetlerden biri sizinle rezonansa giriyorsa, niyet ifadelerinize ekleyebilirsiniz:

1. Dünya Anayı iyileştirmek ve ilave zarar ve yıkımı önlemek için pozitif davranış değişiklikleri getirmek.

2. Barış ve uyum içinde yaşamak ile ilgili bilgi, bilgelik ve anlayış yaratmak ve /veya bunlara erişmek.

3. Bilinçliliğini yükseltme niyeti olanlara kestirme yollar sağlanması.

4. Tüm İnsan varlıkların eşit ve Egemen Dünya vatandaşları olması için yaşam şeklimizi yeniden inşa etmek.

5. Dünya İnsan Varlıklarını Galaktik Topluluğa yönlendiren Yıldız kardeşlerimizi tamamen kucaklamak, sonra onların sundukları şeylerden öğrenmek.

Şimdi, daha önce kapatmadıysanız, gözlerinizi kapatın. Dik otururken, sol elinizi boğaz çakranızın arkasına koyun, sağ elinizi solar pleksus çakranızın önüne koyun ve ifade edin: “İçimdeki Tanrı’dan, en Yüksek Hayrıma artık hizmet etmeyen tüm modelleri kalıpları dönüşmeleri için ışığa salıveriyorum.”

Bunu ifade ederken, burnunuzdan üç adet derin nefes alın ve ağzınızdan nefes verin. Aşağıya kök çakranıza uzanan ve onu geçen, sonra taç çakranıza ve yüksek çakralara yükselen prana tübünüzün dibinden nefesi aktive etmeye yardımcı olmak için, nefes alırken poponuzu büzün/kasın ve nefes verirken gevşetin, 3 – 5 kez. Yüksek çakralarla birleşen nefes akışınızı hissetmelisiniz. Ellerinizi bırakın ve bacaklarınızın üzerine koyun, avuç içleri yukarı baksın. Burnunuzdan nefes almaya ve ağzınızdan nefes vermeye devam edin, nefesiniz yavaşlayıncaya ve ritmik oluncaya kadar.

Daha önceden yüksek boyutlu ışık piramidini aktive etme uygulaması yapmış olanlarınız, bunu üçüncü gözünüz ile görebilirsiniz. Görmekte zorluk yaşayanlar, kendinizin beyaz, içi boş, ışıldayan bir piramidin içinde oturduğunuzu imgeleyin. Veya etrafınızda bir piramit şeklinde geometri oluşturan elmas beyaz ışık ile çevrelendiğinizi hayal edin. Işık piramidi alanlarınızın bir parçasıdır. Siz ışık piramidisiniz. Büyük Piramit ile birleşirken ve diğerleri de aynı şeyi yaparken, Koşulsuz Sevgi Izgarasında birleşiyoruz.

Bu bağlantıyı hissettiğinizde, mutlak koşulsuz sevgi, şefkat ve minnettarlık haline girin. Zihninizi düşüncelerden temizlediğinize emin olun. Eğer gerekirse şöyle ifade edin, “Tanrısal Varlığımdan, tüm zihinsel gevezelikleri dönüşmesi için ışığa gönderiyorum”. Meditasyonda Dünya Ana ve diğerleri ile bağlantıyı hissedene kadar tekrarlayın. Yardımcı olması için, Yaratıcı Kaynak Enerjisinin taç çakranızdan girerek tüm fiziksel bedeninizi, zihinsel bedeninizi duygusal bedeninizi ve spiritüel bedeninizi doldurmasını isteyin. Başınızın tepesinden rahatlatıcı, sevgi dolu bir enerjinin akmaya başladığını hissedebilirsiniz. Enerji başınızdan, boynunuza, kollarınıza, göğsünüze aksın.

İlahi ışığın aşağıya çakralarınıza akmasına izin vermeye devam edin, kök çakranızdan dışarıya ve bacaklarınızdan aşağıya aksın. Ayaklarınıza eriştiğinde, etrafınızda birikmeye başladığını hissedin. Sonra bizimle Yeni Dünyayı yarattığı için Gaia’ya teşekkür edin ve bırakın elmas beyaz ışık Dünyaya aksın ve en Yüksek Hayır için hizmet edeceği yere aksın. Tüm insanların Koşulsuz Sevgi ızgarasına erişebilmeleri ve her şeyle bu bağlantıyı hissedebilmeleri için bu bağlantının açık kalması niyetini devam ettirin.

Arzu ettiğiniz kadar bu duyguyla kalın. Sonra, bu seremoniye katılan herkese teşekkür edin, özellikle Dünya Ana’ya. Yüksek sesle “Öyleyse olsun” veya “Ve öyledir” diyerek meditasyonu bitirin.