BM METATRON: SİMYA MESAJLARI 10 – İlahi Varoluş

Yazdır Yazdır 

10. İlahi Varoluş

 Sevgililer, bugün sizin İlahi Varoluşunuz ile ilgili biraz daha konuşalım – yaşamınızın her anında İlahi Işığa ve Sevgiye nasıl yürüneceği. Şimdi, bazılarınız yaşamınızın problemlerinden ve daha düşük duygunuzun acısından kaçmak için İlahi Varoluşunuza ilerlemeyi arıyor olabilir. Siz tüm problemlerinizin sihirli olarak varolmayı durduracağı günü sürekli arıyorsunuz. Size söylüyorum, Sevgililer, sahip olmadığınız şeye odaklanmayı sürdürdüğünüz sürece o uzakta kalacaktır. Bir kez daha, evrensel çekim yasasından söz ediyorum – dikkatinizi verdiğiniz şey yaşamlarınızda tezahür edecek olan şeydir. Eğer siz şimdi üzerinde olduğunuz yoldan, yaşamınızda sürmekte olan yoldan hoşnut değilseniz, kendi ilerlemenizi yavaşlatırsınız. Eğer kendinizi daha fazlasına sahip olmaya hissettiğiniz başkaları ile zalim şekilde karşılaştırarak yargılarsanız, varlığınızda daha düşük enerji yaratmaya devam edersiniz. Burada bedenlenmiş yaşamınızda İlahi Varoluşunuza ilerlemeniz mümkün olmaz.

İlahi Varoluşunuza hız vermek için ihtiyacınız olacak şey, Sevgililer, şimdi sahip olduğunuz her şeyin, tüm deneyimlerinizin değerini bilmeyi/takdir etmeyi öğrenmektir. Bu andaki yaşamınızın durumu ne olursa olsun, yoksun olduğunuzu hissettiğiniz şey ne olursa olsun, takdir edilecek/değeri bilinecek bir şey vardır. Eğer sağlığınız iyi ise, bunun değerini bilin. Bedeninizin iyi halde olmasının ve performansının değerini bilin. Eğer bolluğa sahipseniz, bunun değerini bilin. Eşsiz yeteneklerinizin ve gücünüzün değerini bilin. Her biriniz Yaratıcınızın Tacında eşsiz bir mücevhersiniz. Her biriniz sadece size özgü olan yeteneklere ve armağanlara sahipsiniz. Her birinizin İlahi Planda mükemmel bir yeri var. Siz ayrıcalıklı ve saygıdeğersiniz, çünkü bu olağanüstü zamanlarda Dünyada enkarne olmayı seçtiniz. Bu, hizmet etme bilgisinin ve yeteneğinin yoksunluğunu hissedenleriniz için de doğrudur.

Siz hala bana “Metatron, bu kadar çok kötü şey olurken ve ben bu kadar çok meydan okumayla karşılaşırken yaşamımı nasıl takdir ederim? Çok İlahi hissetmiyorum” diyeceksiniz. Sevgililer, bunun tümü sizin kendi görüş açınız ile ilgilidir. Bütünün daha büyük yapısında (dokumasında), sizin deneyimlerinizin görmediğiniz bir çok amaçları vardır. Çoğu zamanlar, kendinizi diğerlerinin öğrenebilmesi ve büyümesi için bazı durumlara gönüllü olarak koyarsınız. Çoğu zaman, gezegensel bilincinize yeni bir model yerleştirebilmeniz için bazı deneyimlere sahip olursunuz. Siz sınavlardan ve meydan okumalardan geçerken ve onlardan daha yüksek bir yolla ilerlemeyi öğrenirken, bu yolu arkanızdaki insanlığın kalanı için döşüyorsunuz. Örneğin, yıkıcı bir ilişkiyi bırakmış olan her biriniz kendinize  değer vermeyi öğrendiniz. Başkalarının gereksinimleri kadar kendi gereksinimlerinize de odaklanmanız ve dikkat etmeniz gerektiğini öğrendiniz. Böyle yaparak denge ve uyumla ilgili öğrendiniz. Kişisel radyo kadranınızda daha yüksek bir frekansa ilerlediniz.   Ayrıca böyle yaparak, bu modeli Dünya yaşamını oluşturan matrise yerleştirdiniz. Yaşadığınız yerin aşağısındaki sokaktaki kişi sizin ve size benzeyenlerin ve sizin deneyimlerinize sahip olanların oraya yerleştirdiği şeyi çekebilir. Bu, aynı meydan okumalarla karşılaşan veya karşılaşacak olan bir çok kişiye sizin verdiğiniz anonim (adı bilinmeyen) bir armağandır.

Sevgililer, siz çoğu zaman geçmişte yaptığınız hatalar için veya gelecekte yapmaktan korktuğunuz hatalar için kendinizi sert bir şekilde yargılarsınız. Gerçekte, hata yoktur, çünkü siz İlahi Varlıklarsınız. Nedenleri sizin için görünür olmamasına rağmen, deneyimlemiş olduğunuz her şey Sizin Şimdi Kim Olduğunuzu yapmakta bir rol oynamıştır. Bu takdiri ilahi (özel izin) değildir, bu ilahi bağışlama değildir. Siz bunu kazandınız. Siz hayatlarınızı yaşayarak, meydan okumalarınızla karşılaşarak ve çok uzun, sarp ve dolambaçlı yolu yürüyerek bunu kazandınız. Böyle yaparak, yolu sizin arkanızdan yürüyecek olan bir çok kişi için temizlediniz. Sevgililer, hizmetinizin değerini gerçekten anlamanızı istiyorum, kendinize değer vermenizi istiyorum. Yaratıcınız ve Yüksek Varlıklar olarak bildikleriniz tarafından nasıl çok ve bütünüyle sevildiğinizi bilmenizi istiyorum. Size değer veriyoruz, takdir ediyoruz. Siz, Anne – Baba Tanrı’nın yaradılışı dahil, bütün olarak yaradılışın tekamülü ve büyümesine de yardım ediyorsunuz. Yaratıcınızdan ayrı olmadığınızı bilinçli ve tam anlamıyla bilmenizi istiyoruz. Mutluluğumuzu ve sevincimizi sizinle paylaşmak istiyoruz. Ancak bunu yapmamız için, sizin de kendinize değer verebilmeniz gerekiyor.

Bilinçli olarak ilahi bir Varlık olmak neye benzer? Sizde yanlış olan hiçbir şey olmadığını, asla olmuş olmadığını ve asla olmayacağını kalbinizde bilmektir. Siz ne geçmişinize ne de geleceğinize bağlı olmazsınız. Sonsuz olduğunuzu bilirsiniz, burada bedenlenmenizin bir rol olduğunu, bütünlüğünüzü bilirsiniz. Tamamen şimdiye, her bir ana odaklanmış olursunuz. Yapmış olduğunuz herhangi bir şeyle ilgili utanma ve pişmanlığa sahip olmazsınız. Geçmişi hatırladığınız zaman, sanki bir film seyrediyormuş gibi olur. Geçmiş siz değilsiniz. Ne de gelecekle ilgili telaşlanmanız gerekir. En sonunda korkacak hiçbir şey olmadığını kavrarsınız, çünkü siz sonsuzsunuz. Ayrılık veya kayıp daimi değildir. Yaşam Yazın sevinçli ve huzurlu bir Pazar günü öğleden sonrası, nazik şırıltılı bir dere olur. Üzüntünüz olmaz, çünkü her şeyin İlahi Düzen içinde olduğunu bilirsiniz. Yaşamınızın tüm bölümlerinin değerini bilirsiniz, çünkü onları sizin yarattığınızı bilirsiniz. Basitçe farklı bir şeye karar vererek, hoşunuza gitmeyen herhangi bir şeyi değiştirebileceğinizi bilirsiniz. Tüm olasılıklara açıksınızdır. Yaratıcınızdan ayrı olmadığınızı, tüm İlahi kaynakların basitçe isteyerek kullanımınız altında olduğunu varlığınızın içinde derin bir şekilde bilirsiniz.

Bu İlahi Varoluş hali, Sevgililer, size otomatik olarak bahşedemeyeceğimiz bir şeydir. Bu sizin planınızın doğasıdır. Bu özgür irade planıdır ve siz kendi İlahi Varoluşunuzu çağırmak/istemek zorundasınız. Siz titreşimsel alanlarınıza girmek için sevinç duygusuna izin vererek bu yere girmeye istekli olmalısınız. Kendinizi sevmeye, kendinize değer vermeye istekli olmalısınız. Bu, neşe/sevinç duygusunun varlığınızı doldurmasına izin vermenin ve açılmanın anahtarıdır. Simya çalışmamız ile ilerlerken, sevinç hali içinde olabildiğinizde yaşamınızın olasılıklarını görmeye, buna gelmeye başlıyorsunuz. Sevinç haline daha önceden aşina olanlarınız, buna aşina olmayanların simyasına yardımcı olacaklar. Burada birlikte çalışmamız vasıtası ile, sevinç duygusunun biraz daha fazlasını gezegensel bilince de aşılayacaksınız. Bunun hepsi sizin içinizde başlar, Sevgililer – kendi kalbinizin içinde ve Kim Olduğunuzu takdir etmede.

Bugünkü uygulama egzersizimiz için, takdir edeceğiz. Bu belki, bazı noktalarda, önceden yapmış olduklarınıza benzerdir. Bugün, bunu daha yüksek anlayışın ve İlahi Lütufun yeni ışığında yapacağız. Bunu, siz Metatron’un şemsiyesi altında otururken yapacağız. Yaşamınız ile ilgili ve kendiniz ile ilgili takdir ettiğiniz/değer verdiğiniz her şeyin bir listesini yapmanızı istiyorum. Kendi özel ve eşsiz armağanlarınızı ve hizmet çalışmanızı listeye eklediğinizden emin olun. Ayrıca, gezegeninizle, sevdiğiniz yerlerle, hayvanlarla, bitkilerle, iklimle ilgili değer verdiğiniz/takdir ettiğiniz şeyleri de ilave edin. Eğer durup gerçekten değer verdiğiniz tüm bu şeyler ile ilgili düşünürseniz, çok uzun bir liste yapabilirsiniz. Sonra, Sevgililer, listenizi bitirdikten sonra, şöyle demenizi istiyorum: “Metatron’un enerjilerini, tüm Varlığımı takdir etmenin duygusu ile aşılaması için çağırıyorum”. Ben size sadece sizin özgür iradenizle ve sizin çağırmanız/istemenizle yardımcı olabilirim. Ama siz böyle yaparken, ben de en büyük sevincimde olurum.

BEN Metatron’um,

BEN Daima Sizinleyim.

Lord Metatron’un adına telif hakları Reniyah Wolf’e aittir.

(Çeviri: Saffet Güler)

http://loveandempowerment.com