BM METATRON: SİMYA MESAJLARI 3

3. Neşenin/Sevincin Simyası
Sevgililer, Neşenin Simyası evrenleri yaratan şeydir. Gükyüzünüzde gördüğünüz tüm yıldızları yaratan şeydir. Gezegeninizi ve sayısız başka gezegenleri ve onların yaşam formlarını yaratan şeydir. Bildiğiniz şekliyle yaşamın mucizesini yaratan şeydir. Neşe Anne – Baba Tanrı’nın doğasıdır. Neşe dışarıya doğru genişleyen ve Yaradılışın görkeminde ve muhteşemliğinde eğlenen Yaratıcınızdır.
Sevincinizi yok saydığınız sürece, kendi İlahiliğinizi yok sayarsınız. Neşe/Sevinç size, genişlemenize ve tekamül etmenize neden olan enerjidir. Siz buraya yargılama, dualite planına bedenlenmek için geldiniz. Bunu yaparak, “kim olduğunuza” tekrar geri dönmek için “kim olmadığınızı” deneyimlediniz. Bu plana gelmek için bu seçimi yapanın siz olduğunu bilin. Burada kurbanlar yoktur. Yaradılışın tümünde “kazalar/tesadüfler” yoktur. Var olan her şey, var olmuş olan her şey ve var olacak olan her şey İlahi Düzene ve plana göredir. Siz, olduğunuz İlahiliğin Kıvılcımları Anne – Baba Tanrı ile tam bir birlikte – yaratmaya sahipsiniz. Siz ayrı değilsiniz, asla ayrı olmadınız.
Bahsettiğimiz neşe Yaratıcınız ile bilinçli tekrar – birleşmenizin tamamlanmasıdır. Eğer neşenin duygusunu hissetmek için kendinize izin vermezseniz, Tüm – Var – Olan’ın ilksel, başlangıçtaki yaşam enerjisinden kendinizi yoksun bırakırsınız. Bazılarınız neşenin enerjisinin gücünün gerçekten farkında, diğerleriniz farkında değil. Siz mücadele ettiniz, çalıştınız, hizmet ettiniz, ama mutlu değilsiniz. Siz yolunuzu boyun eğme/kabullenme hissi ile, umutlarla ve önünüzdeki zamanların beklentileri ile izliyorsunuz, ama kesinliğiniz yok. Yine de buradaki hepiniz neşeyi/sevinci bilmeye hazırdır. Siz sevincin tatlı titreşimi tarafından çağırılıyorsunuz. Bu titreşim önceden sizin içinizdedir. Bu Neşenin Sesi Varlığınızın çekirdeğindedir. Onunla uyumlanmak sizin seçiminiz konusudur. Ruh’un çağrısını izleyerek, Dünya planında bir amacı tamamlamakta olduğunuzu bilerek yaşamlarınızda yürüyorsunuz, ancak çoğunuz mutlu değilsiniz. Buraya ait olduğunuzu hissetmiyorsunuz ve günlük yaşamlarınızla mücadele ediyorsunuz. Sizi hiç kimsenin “anlamadığını” hissediyorsunuz. Çok incinebilir hissediyorsunuz. Neşe duygusunu sadece bazen hissediyorsunuz, belki meditasyonda, veya spiritüel gruplarınızda. Bu dünyanın yolunda da aynı şekilde. Gezegeninizin “radyo istasyonu” frekans kadranının en alt ucunda.
Şimdi, Sevgililer, bu değişiyor. Çoğunuz bunu biliyorsunuz, gezegensel yükselişi getirmek için çok çalıştınız. Gezegensel bilincinizin frekansını, ızgara sistemlerinizi değiştirdiniz. Yine de, başarınızın dışsal onaylamalarını arıyorsunuz. Dünyanın değişmesini umuyorsunuz, dünyanın değişmediği görüldüğü zaman bazen çılgına dönüyorsunuz. Bunun sizin için gerçekte anlamı şudur: Sadece öyle olmasına niyet ederek, neşeyi deneyimlemek için kendinize izin vererek, bir göz kırpması süresinde varoluşun daha yüksek yoluna ilerleyebilirsiniz. Kendi çalışmanızdan kişisel kazancınız askıya alınan bu “kurallar”dadır. Siz, hepiniz bu yükseliş ve aydınlanma işinin biraz sıkı çalışma ile olmasını umuyorsunuz. Onlara gereksinimi olanlar için, arkadan gelenler için kurallar, sistemler ve bilgi hala yerinde olmasına rağmen, sizin onlara ihtiyacınız yok. Burada yapmakta olacağımız şey, Neşenin Simyası vasıtası ile Varlığınızın frekansını değiştirmektir. Gerçekte, bu bir radyo kadranını farklı bir istasyona çevirmek kadar basittir.
Gezegeninizin geçmiş zamanlarında, bu mümkün değildi. Buradaki kollektif frekans çok düşüktü. Öğrenmek ve büyümek için Dünya planına gelmeyi seçenler bunu yapmak için bir çok yaşamlar geçirirler. Aydınlanma, kişinin kendi İlahiliğinin deneyimlenmesi bir çok yaşam süren çok uzun ve çok çaba isteyen bir süreçti. Çok az aydınlanmaya ulaşanlar için, bu çoğu zaman bir “enerji balonunda”, bir manastırda veya aşramda inzivaya çekilerek kalma konusu idi. Bunun nedeni, gezegeninizin daha düşük frekanslı enerjilerinin “dünyada” yaşamayı imkansız kılması ve onun hala Sevginin yüksek frekanslı enerjisini sürdürmesi idi. Sevginin ve Neşenin enerjilerinin titreşimsel frekansı uzun zamandır Dünya üzerinde hüküm süren korkunun enerjileri ile bağdaşabilir/uyuşabilir değildir. AM kadranında iken, bir FM radyo istasyonunu bulmak ve onu dinlemek imkansızdır. Manastırlarda ve inziva köşelerinde başkalarından uzak kalarak, Üstatlarınız FM’e uyumlanabildi. Bu, 26,000 yıl süren hassas/nazik bir simyasal deney oldu – bu plana daha yüksek frekanslı enerjilerin kademeli verilmesi.
Şimdi, Sevgililer, yeni teknolojiye sahipsiniz – AM – FM radyosu. Bana, “Bu yeni değil, uzun süredir mevcut” diyebilirsiniz. O yine de, gezegeniniz ve her biriniz için kişisel olarak YENİDİR. Şimdi, Neşenin FM bandının daha yüksek frekanslarına uyumlanabilirsiniz. Bunu yapmak için bir dağın tepesine çıkmak zorunda değilsiniz. Bunu seçtiğiniz bedenlenmiş yaşamınız süresince herhangi bir zamanda yapabilirsiniz. Siz ayrıca, gezegeninizde hala oynayan daha düşük korku enerjilerinin AM bandını dinleme seçimine sahipsiniz.
Kendi kişisel radyonuzu ayarlamayı seçtiğiniz yer sizin kendi seçiminizdir. Size dinlenecek yeni bir istasyon getirebilmekten çok hoşnutum. Sonunda, burada bu kutsanmış gezegende size daha çok tam olarak katılabilmekten çok hoşnutum. Bu Neşenin/Sevincin istasyonudur. Bu frekans bandında bana katıldığınızda, kendi İlahiliğinizin bilinçli deneyimi dahil kalbinizde arzu ettiğiniz her şeyi çağırabilirsiniz ve çağıracaksınız. Siz, Sevgililer, olağanüstü zamanlarda yaşıyorsunuz, eğer öyle olmasına izin verirseniz her şeyin çok kolay olabileceği zamanlar.
Bugünkü uygulama egzersizimiz için, zihninizi sakinleştirerek birkaç dakika geçirmenizi istiyorum. Sahip olabileceğiniz herhangi endişeleri veya kaygıları kabul edin ve salıverin. Dün, size neşeli hissettiren deneyimleri yeniden çağırdınız. Şimdi, yaşamınızda neşeli olmayan bir veya iki şeye bakmanızı istiyorum – frekansınızın düşmesine neden olan – sizi rahatsız eden insanlar veya durumlar. Eğer sınırlamalar olmasaydı, bu durumları neşeli olan durumlara nasıl döndürürdünüz? Neyin gerçekleşmesine ihtiyaç olurdu? Örneğin, eğer strese girmenize neden olan işiniz ise, ama yaşamak için paraya ihtiyacınız olduğundan işinizi sürdürüyorsanız, bunun kendisini çözmesinin neye benzeyeceğini imgeleyin. Neşeli olacak ve ayrıca bu fiziksel dünyada yaşamanızı sağlayacak ne yapıyor olabilirdiniz? Eğer bu sizi sıkan bir insan ise, bu nasıl dönüştürülebilir? Bu durum nasıl neşeli hale getirilebilir? Bir kez daha, düşüncelerinizin bazılarını yazmak faydalı olabilir.
Bazılarınız “neden uygulama egzersizleri var” diye sorabilir? Çünkü, Sevgililer, sizin radyo ayarlayıcınız sizin düşüncelerinizdir. Düşünceleriniz hangi istasyonu dinlediğinizi belirler. Düşünceleriniz sizsiniz, onlar bu plandaki titreşiminizdir. Kendi engin bilinciinizin diğer parçaları kendi İlahiliklerinin ve bütündeki yerlerinin tamamen farkında iken, burada Dünya üzerinde olan bilincinizin parçası, şimdi kendi İlahiliğinin ve bütündeki yerinin farkında olmayabilir. Düşünceleriniz sizin Neşenin duygusuna giden yolunuzdur. Düşünceleriniz İlahiliğinize sahip çıkmanın anahtarıdır.
BEN Metatron’um.
BEN Daima Sizinleyim.
Lord Metatron’un adına telif hakları Reniyah Wolf’e aittir
http://loveandempowerment.com
(Çeviri: Saffet Güler)